ние сме насреща

Мнението на нашите клиенти

инж. Никола Станилов
Главен инженер
“Главболгарстрой – Инфраструктурно строителство” АД

Впечатленията ми относно съвместната ни работа със „САТ Инженеринг“ ООД са изцяло положителни.

Екипът е стегнат, а отношението към работния процес е много сериозно. Качеството е високо. Екипът от хора са мотивирани за постигане на поставените срокове и качествен краен продукт. Работи се лесно с тях.

Като цяло – професионално и коректно отношение, без забавяне в поставените срокове.

Бих препоръчал услугите на “САТ Инженеринг” ООД, защото знаят как!

инж. Красимир Деянов
директор строителство
„АРГОГРУП ЕКЗАКТ“ ООД

С екипа на “САТ Инженеринг” ООД работим повече от три години. Изпълнявали сме хидроизолации в основите и покривите на обществени и промишлени сгради.

Към работата се отнасят изключително професионално, държат на качеството и се справят с договорените срокове. Препоръчал съм ги на други фирми и инвеститори, които търсят качество и коректност. Лесни за комуникация и удобни като партньори!

Нека това, което съм написал да послужи и като благодарност за съвместната ни работа.

инж. Радослав Мутафов
oбектов ръководител
„АТ ИНЖЕНЕРИНГ 2000“ ООД

Извършените работи от фирма „САТ Инженеринг“ ООД  на обект “Шоурум и автосервиз, складове и офиси на „МОТО ПФОЕ“ ЕООД – Пловдив” бяха с високо качество и изпълнени в кратки срокове. Фирмата разполага с висококвалифициран ръководен и изпълнителски персонал, с богат организаторски и практичен опит и добра материална база. Притежава необходимата съвременна техника и използва висококачествени материали.

Имайки предвид възможностите, професионалното отношение и коректността при изграждане на обекта, препоръчваме фирма „САТ Инженеринг“ ООД на други инвеститори за осъществяване на подобни проекти.

инж. Тихомир Тихолов
ръководител проекти
„МОНТАЖ СТРОИТЕЛНИ КОНСТРУКЦИИ“ АД

Екипът на „САТ Инженеринг“ ООД е винаги готов с техническо решение в най-кратки срокове и с качествено изпълнение на възложените дейности.

Всеки елемент от възложените задачи се изпълнява без компромис, спазвайки съответните стандарти и стъпки, гарантиращи нужното качество.

Препоръчвам „САТ Инженеринг“ ООД като коректен партньор, ползващ качествени материали и обучен персонал – гарантиращ дългосрочност на поставените хидроизолационни и топлоизолационни материали.

Борис Главчовски
Управител
„Хьорман БЪЛГАРИЯ“ ЕООД

От името на „Хьорман България“ ЕООД мога да заявя, че с фирма „САТ Инженеринг“ ООД имаме изградени добри работни отношения.

„САТ Инженеринг“ ООД е изпълнявала множество монтажи и е участвала в изпълнението на едни от най-мащабните ни проекти в България през последните години.

инж. Анастас Генов
Директор строителство
„МАРКАН“ ЕООД

С фирма “САТ Инженеринг” ООД работим съвместно по наши проекти от около година, в качеството им на изпълнител на СМР подземни хидроизолации.

Фирмата предлага инженеринг на целия процес по избор на материали, детайли към конкретния обект и най-важното – разполага с висококвалифицирани монтажни бригади. Извършва непрекъснат инженеринг на обекта и реагира своевременно съгласно предоставените фронтове за работа, работния график на обекта и неговия напредък. Нямаме констатирани към момента гаранционни дефекти за извършените СМР.

Мога да препоръчам „САТ Инженеринг“ ООД като коректен партньор при изпълнение на хидроизолационни системи.

инж. Михаил Филипов
Управител
“СТРУКТОР 11” ЕООД

Впечатленията ни от работата със “САТ Инженеринг” ООД са категорично положителни. Екипът е съставен от професионалисти, които винаги подхождат отговорно към работата, без значение от обема или единичната цена.

При тях може да се разчита на бърза реакция и пълна гаранция, което при хидроизолацията е изключително важно.

Предвид изложеното, сме препоръчвали и ще продължим да препоръчваме “САТ Инженеринг” ООД като надежден партньор и изпълнител на хидроизолационни системи.

Инж. Володя Ачов
Ръководител технически отдел
„ГЛОРИЕНТ ИНВЕСТМЪНТ БГ“ ООД

„Глориент Инвестмънт БГ“ ООД работи с екипа на „САТ Инженеринг“ ООД повече от две години. Изпълнявали са изолации в основите, покривите, монтаж на пожароустойчиви врати, монтаж на ръчни претоварни рампи и много други дейности на наши големи търговски обекти.

Отношението към работата е изключително професионално, държат на качеството и се справят с договорените срокове.

Препоръчвам фирма „САТ Инженеринг“ ООД на други фирми и инвеститори като надежден и коректен партньор.

Лесни са за комуникация и удобни като партньори.

Янкул Янков
Управител
„ВАЛИЯН“ ООД

Издаваме настоящата референция на фирма „САТ Инженеринг“ ООД във връзка с изпълнението на договор за доставка и полагане на хидро- и топлоизолация върху покриви на новоизградена производствена база на „Валиян“ ООД, съфинансиран от Norway Grants 2014-2021, програма “Business Development, Innovation and SMEs, Bulgaria”.

„САТ Инженеринг“ ООД е коректен и надежден партньор и изпълнява своевременно своите ангажименти, прилагайки нови методи на работа и доказан професионализъм. Екипът съумява да предложи най-подходящите решения съобразно нуждите на своите клиенти, за което издаваме и настоящата референция.

Екипът на „САТ Инженеринг“ ООД работи с желание, стремеж за усъвършенстване и прецизност в детайлите, за което говорят и постигнатите резултати.

С удоволствие препоръчваме фирма „САТ Инженеринг“ ООД и нейния екип на всички – както за малки, така и за големи обекти.

Калоян Георгиев
Изпълнителен директор
“HealthStore” ООД

Със “САТ Инженеринг” ООД сме работили по различни наши проекти свързани с доставка и монтаж на хидроизолационни системи.

Екипът е стегнат и организиран, отнасят се изключително професионално към работата си. Притежават компетентен инженерен състав и добре обучени монтажни бригади.

С удоволствие бих ги препоръчал на всички, които имат нужда от адекватна и бърза намеса в областта на строителните изолации.